);
Paleismuur 56, 3991 VV Houten
030 - 636 4701

Behandeling

Tijdens de eerste behandeling colonhydrotherapie leg ik je uit hoe het apparaat werkt. De Angel of Water maakt gebruik van een potlood-dunne canule. In jouw bijzijn haal ik deze canule uit de steriele verpakking. De canule is slechts geschikt voor eenmalig gebruikt, dus deze wordt na de behandeling weggegooid.

Terwijl jij je klaar maakt om plaats te nemen op de Angel of Water, verlaat ik de kamer opdat jouw privacy helemaal is gewaarborgd.

Tijdens het proces draag je enkel je bovenkleding. Je onderlichaam wordt bedekt met een badlaken.

Een darmspoeling is zeer motiverend om een gezonde levensstijl te starten of vol te houden. Indien je eenmaal hebt ervaren hoe het voelt om schoon te zijn (en zeker nadat je hebt gezien hoeveel afvalstoffen het lichaam tijdens de behandeling heeft verlaten), dan wil je je lichaam schoon en gezond houden..

Tijdens het proces, zal het warme water rustig en geleidelijk worden.ingebracht. Op deze wijze wordt op een natuurlijke manier verharde en gestagneerde resten en darmgassen afgevoerd. Uiteraard wordt alles afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Aangezien de Angel alle geurtjes via een mechanisch systeem afvoert, is de gehele behandeling absoluut geurvrij.

De behandeling zelf mag geen pijn doen, maar sommige mensen ervaren wat lichte darmkrampen op het moment van loslaten. Dit gaat al tijdens het loslaten voorbij en is na afloop van het proces helemaal verdwenen.

Veel van mijn klanten vinden deze aangenaam en prettig om te ondergaan. Zij voelen zich lichter en schoner, opgelucht en meer energiek.

Mensen die chronisch ziek zijn, kunnen gevoeliger reageren, dan mensen die over een goede / gemiddelde lichamelijke conditie beschikken.