);
Paleismuur 56, 3991 VV Houten
030 - 636 4701

De Praktijk

Angel of Water bij Colonwellness te Houten

Naast de Angel of Water staat er in mijn praktijkruimte een elektrisch bedienbare massagetafel / onderzoekstafel. Daarnaast een kleine zithoek alwaar de cliënt en ik samen in alle beslotenheid de anamnese kunnen doornemen.

Mijn praktijk heeft geen wachtkamer. Ik plan mijn afspraken zodanig dat cliënten elkaar niet in of bij de praktijk tegenkomen. Kom je bij mij voor een behandeling, dan ben je de enige in de praktijk en krijg je mijn volledige aandacht.  Tussen iedere behandeling in wordt de nodige tijd genomen om de praktijk weer helemaal in orde te hebben voor de nieuwe cliënt.

De praktijk is gevestigd aan de buitenrand van Houten-Zuid, net binnen de rondweg. Vanuit mijn praktijk heb je een geweldig uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal en de achterliggende weilanden.

Kort na mijn verhuizing naar Houten ben ik mijn huidige praktijk voor natuurgeneeskunde en colonhydrotherapie begonnen. Ik maak daarbij gebruik van de Angel of Water. Van dit apparaat staan er slechts 2 in Nederland, waarvan dus 1 in mijn praktijk. De Angel of Water komt uit Amerika. In Amerika wordt de Angel of Water vaak ingezet in de meer luxueuze klinieken en wordt gezien als het beste systeem dat er voor colonhydrotherapie op de markt is.

Om met de Angel of Water te kunnen werken is een speciaal opleidingstraject noodzakelijk. Sinds 2014 werk ik met de meest recente uitvoering van de Angel of Water.

Colonwellness