);
Paleismuur 56, 3991 VV Houten
030 - 636 4701

Overige behandelingen

Buikmassage

Buikmassage laat zich goed combineren met een hoge darmspoeling. Deze massage richt zich rechtstreeks op de darmen. Het zorgt er voor dat je je minder opgeblazen voelt, de spijsvertering beter verloopt en dat je minder buikklachten hebt.

Tijdens een buikmassage worden de darmen met een combinatie van zachte massage en warmte gestimuleerd om op een natuurlijke manier toxines af te voeren. Voor de massage wordt gebruik gemaakt van heerlijk geurende essentiële oliën die de spijsvertering ondersteunen.

Na een serie van regelmatige behandelingen zal het verschil nog duidelijker zijn en het effect langer aanhouden.

De buikmassage duurt ca. 2o minuten. Tijdens de massage hoeft alleen de buik ontbloot te worden.

Voetzonereflex

Wist je dat de voeten het hele lichaam weerspiegelen. Door het masseren van bepaalde reflexzondes op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd.

De leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang effectief te zijn bij het verbeteren van spijsverteringsklachten.

Cupping

Cupping therapie kenmerkt zich door zijn sterk ontgiftende werking die diep in het weefsel gelegen stagnaties van afvalstoffen kan oplossen.

De zuigende kracht van de cups ondersteunen de spijsverteringsorganen en de peristaltiek van de darmen. Door het versterken van de spijsvertering verbetert de opname van voedingsstoffen en worden gestagneerde afvalstoffen beter uitgescheiden. Veel vrouwen ervaren dan ook dat de stoelgang beter op gang komt en de buik soepeler aanvoelt.

Voor een optimaal effect heb je meerdere behandelingen nodig. Dit omdat je lichaam tijd nodig heeft om de vaak jarenlange opgebouwde gifstoffen en stagnaties te verwijderen.

Het is gewoon dat er tijdens de behandeling een rode verkleuring van de huid kan ontstaan. Hoe duidelijker en dieper de verkleuring is, des te groter de stagnatie en toxiteit in het lichaam. Deze verkleuring van de buik of rug trekt in een periode van een paar uur tot een paar dagen weg.