);
Paleismuur 56, 3991 VV Houten
030 - 636 4701

In mijn praktijk bied ik je de keus uit een aantal pakketten.

Pakket colonhydrotherapie + verkorte intake: € 95,00 € 75,00 (10 jaar jubileumaanbieding)
Indien je uitsluitend een behandeling colonhydrotherapie wil zonder extra’s, dan is het mogelijk om de intake en de behandeling te combineren. Het gaat dan om een verkorte intake en een uitleg van de Angel of Water. Vervolgens kun je de behandeling doen.

Herhaalbehandeling colonhydrotherapie (herhaalbehandelingen ook ‘s avonds mogelijk):
Losse behandeling: € 75,00 65,00 (10 jaar jubileumaanbieding)
Aanvullend kan worden gekozen voor buikmassage en cupping: € 20,00

Pakket Happy belly:
Buikmassage en cupping, voetreflexologie voor de spijsvertering  € 50,00

Pakket DETOX:
Ontgiftende voetreflexologie, detox ooracupunctuur € 50,00

Losse consult (ca. 1 uur): € 45,00
Dit consult is vooral bedoeld om jouw doelen en wensen met betrekking tot jouw gezondheid te bespreken. In dit gesprek kan ik jou alle aandacht geven om vervolgens samen te bepalen op welke wijze ik jou het beste kan ondersteunen. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak opgemaakt op grond waarvan we de verdere behandelingen kunnen inzetten.

Zorgverzekeraars
Per afspraak ontvang je een declaratie die voldoet aan de eisen van de zorgverzekeraar. Kijk alvorens een afspraak te maken voor welke vergoeding van je zorgverzekeraar in aanmerking komt. Een overzicht van alle vergoedingen zoals die door de zorgverzekeraars worden gegeven, vind je onder deze link.

Let op: op aanvullende verzekeringen, is het wettelijk verplichte eigen risico niet van toepassing.

Annuleren of verzetten:
Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat je een afspraak wilt verzetten of afzeggen. Het zou fijn zijn als je dan zo spoedig mogelijk contact met mij opneemt. Verzetten of afzeggen van een afspraak kan tot 48 uur van te voren zonder kosten, daarna wordt de speciaal voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Betaling uitsluitend per pin.

Pin